Öhlins predstavio novu DH Race vilicu

Tržište je nestrpljivo čekalo, a sada Öhlins stručnjaci za suspenzije prezentiraju nove proizvode za brdski biciklizam, novu DH Race vilicu i TTX 18 setove za RockShox Boxxer i Fox 40.

Razvijene od koncepta do naslova dvostrukog svjetskog prvaka u jednoj godini, Öhlins DH Race vilica potvrđuje da je jedna od najbržih.
 


Kada se utrke odlučuju u tisućitim dijelovima sekunde, nema mjesta za pogrešku, vrijeme je za sljedeću razinu kontrole i sljedeću razinu vozača. Bilo da se natječete na stazi između traka ili pokušavate napraviti taj skok na vašoj omiljenoj stazi, imate podršku i kontrolu za pomicanje granica, brže i jače nego prije.

"Naša nova downhill vilica sadrži unutrašnji kit TTX 18, koji se sastoji od odvojenih zračnih opruga i dampera. TTX 18 je dizajniran tako da se odgovara RockShox Boxxer i Fox 40 downhill vilicama kao opcija nadogradnje", poručuju iz Öhlinsa.
 


Želite performanse Svjetskog Prvaka na vašoj trenutnoj vilici? Nema problema, naša Öhlins DH sustav dostupan je za nadogradnju na Boxxer i 40 downhill vilice pomoću našeg TTX 18 unutrašnjeg kita.

Öhlins TTX 18 unutrašnji kit dolazi s downhill optimiziranim klipom od 18 mm za poboljšanu osjetljivost na male udare sa terena. Povećana je i propusnost damping pritiska radi postizanja poboljšanja u reakciji prigušnog ventila i osjetljivosti.
 


Raspon podešavanja posebno za gravity koristi se i za utrke i vratolomije u parkovima. 15 klikova niske brzinom kompresije i male brzine rebounda, te 5 klikova velike brzine kompresije. Dvostruki komorni ventil s tri zračne komore, izoliran je od gornjih cijevi s Total Tune Spring Curve System (TTSC) sustavom koji omogućuje potpunu izmjenu zraka od početnog pomaka do donjeg dijela suspenzije.
 

 


Više o Ohlins vilici i TTX18 možete pročitati na Press kitu u prilogu, a fotograffije nove Ohlins vilice i TTX18 kita možete pogledati u našoj fotogaleriji dole.
 

Press kit: Nova Ohlins vilica
Press kit: TTX18 unutrašnji kit za nadogradnju

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More