Otvorene prijave za sedmo izdanje biciklističkog maratona Istria Granfondo

Otvorene su prijave za Sedmi međunarodni biciklistički maraton Istria Granfondo koji će se održati od 5. do 7. listopada sa startom i ciljem u obalnim istarskim gradovima Umagu i Novigradu.

Prijave za veliki jesenski maraton već su počele, a ove godine očekuje se još veći broj domaćih i stranih natjecatelja što potvrđuje da ovaj biciklistički događaj postaje sve popularniji među natjecateljima u punoj formi i rekreativcima.

Maraton koji je lani okupio čak 800 biciklista iz 16 zemalja, preko 300 članova u organizaciji, 150 volontera, kao i članove raznih biciklističkih reprezentacija ove vam godine donosi 120 nagrada za najbolje bicikliste i 20 nagrada za najbrojnije timove. 

Prvu subotu u listopadu sve odvažne i kondicijski spremne natjecatelje očekuje pravi izazov. Sudionici će moći birati između 90 kilometara duge dionice Istria Granfondo Small i 136 kilometara duge dionice Istria Granfondo Classic. Sljedećeg dana, u nedjelju, održava se rekreativna biciklijada Istria Granfondo Family&Gourmet Tour koja sudionike provodi kroz Novigrad i okolicu gdje će moći uživati u tradicionalnim istarskim delicijama.

Bogat popratni program u 2018. nudi zvučne biciklističke brandove u Expo zoni, dječji program, zumba kids, natjecanje u ravnoteži na biciklima, organiziranu biciklističku turu sa stankom u wine baru, modnu reviju, bogatu gourmet ponudu i ono najvažnije – odličnu atmosferu!

Više informacija i detalja za prijavu na maraton pronađite na službenoj web stranici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More