Peter Sagan: Ako se ostali vozači ne probude uvijek će biti ovako

Upozorenje koje je Peter Sagan poslao svojim suparničkim timovima nakon jučerašnje utrke bilo je da bolje paze ne samo na njega nego i na cijeli Quick-Step Floors, inače će taj tim i dalje dominirati klasicima kao što su to učinili na Tour of Flanders s Niki Terpstra.

Terpstra je potvrdio pobjedu Philippea Gilberta od 2017. godine sa solo vožnjom. U oba slučaja, vozači su imali koristi od Quick-Stepove snage u brojkama, što je omogućilo timu da napada više puta i blokira kada je jedan od njihovih vozača otišao.

 

"Teško je natjecati se za moju poziciju u skupini", rekao je Sagan. "Također, ako se drugi vozači ne probude, to će biti uvijek ovako."

 

Svjetski prvak iz momčadi Bora-Hansgrohe osvojio je šesto mjesto na jučerašnjoj utrci. "Quick-Step je izvrstan tim jer imaju jako puno vozača na dobroj razini", rekao je Peter Sagan.

 

"Mogu igrati na više karata. Quick-Step je učinio lijepu utrku, samo mislim da druge momčadi nisu dale sve od sebe, poštovale situaciju i surađivale. "

 

Sagan je pobijedio u utrci 2016. godine nakon pobjede na svjetskom prvenstvu 2015. godine. U dresu duga, slijedio je u slijepoj ulici Michala Kwiatkowskog (Sky). Od tada, Sagan je osvojio još dva svjetska naslova kako bi postao trostruki prvak.

 

"Ne moram samo ja pobjeđivati", rekao je Sagan. „ U tom smislu, mislim da se ostale ekipe ne trude dovoljno da surađuju, i rade kao grupa. Ovako će Quick-Step osvojiti sve utrke. " Dodao je.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More