Za Cycling Plus magazin Propel Advanced Disc (2018.) je najbolji aero bicikl

Lipanjsko izdanje časopisa Cycling Plus (www.BikeRadar.com) uključuje i posebnu kategoriju "Bike of the Year", a izdavači su odabrali Propel Advanced Disc za pobjednika u svojoj kategoriji Aero Bike.

Detaljni pregled objašnjava razvojni proces novog Propel Advanced Disc i objašnjava zašto ovaj kompozitni aero trkač stoji iznad konkurencije: "Novi Propel rezultat je trogodišnjeg razvoja, a Giant se usredotočuje na najbolji omjer težine od bilo kojeg drugog aero bicikla, a projektiran je pomoću računalne dinamike fluida (CFD) i rada zračnog tunela."

Cycling Plus urednici također su pohvalili izvedbu i integraciju Giant komponenti, uključujući „tubeless ready“ SLR Aero kotače i inovativni aero upravljač Contact SLR i Contact SL lulicu. "Pored rama, najznačajnija karakteristika Propel Disca je lulica, koja skriva u sebi kablažu", navode u Cycling Plus.

Gledajući integrirane kotače, objasnili su prednosti korištenja dubljeg stražnjeg kotača od 65 mm i prednjeg plićeg od 42 mm: "Budući da vjetar ima malo utjecaja na rukovanje stražnjim kotačem, on je dublji i više aero. Na plići prednji manje je vjerojatan utjecaj bočnih vjetrova. „Tubeless ready“ kotači nose Giantove Gavia tubeless gume koje su šire od nominalne veličine 25 mm. Možete držati niži tlak u gumama na lošijim podlogama bez opasnosti od probijanja."

Što se tiče svoje izvedbe na cesti, evo kako su to saželi: "Kada pustite Propel kroz zavoje i na spustu, to daje divno povjerenje. Vožnja je čvrsta kao što biste očekivali od dizajna toliko usredotočenog na udare vjetra, no gdje postiže jake rezultate, to je smanjenje visokofrekventnih vibracija koje dolaze tijekom duljih vožnji. Propel je doista pametan bicikl."

Propel Advanced Disc (2018.) možete pogledati OVDJE dok kompletnu ponudu Propel Advanced serije bicikla možete pogledati na www.giant.hr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More