Peter Sagan ima želju da Papa Franjo krsti njegovog sina

Peter Sagan koji se trenutačno nalazi u Australiji, gdje se priprema za Tour Down Under koji starta u utorak, ima želju da njegovog sina krsti Papa Franjo.

 Tromjesečni Marlon Sagan mogao bi dobiti blagoslov, kao i čast da ga krsti upravo Papa.

Prema pisanju talijanskih sportskih novina La Gazzeta dello Sport, Sagan bi na put u Vatikanski grad trebao krenuti 24. siječnja.Trostrukog  svjetskog prvaka pratit će njegova supruga Katarina, njegova sestra i majka te njegov sin Marlon.


Sagan će također u sklopu privatnog posjeta Sikstinskoj kapeli, darovati Papi bicikl Specialized Venge, koji odražava bijelo svjetlo u mraku, i koji će biti obogaćen jedinstvenim detaljima kao što je logotip Vatikana, kao i Argentinska zastava na okviru bicikla zajedno s imenom Francesco.


Saganov posjet navodno je organizirao Andrea Calcagni, komercijalni direktor tvrtke Volkswagon Italia.

Nakon završetka Tour Down Under-a, te susreta s Papom, Sagan putuje na visinske pripreme u kamp u Sierra Nevadi u južnoj Španjolskoj. Zatim već 24. veljače ga možemo očekivati na klasicima u Belgiji.   

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More