Peter Sagan potpisao 10-godišnji ugovor sa Sportfulom

Peter Sagan nosi Sportful opremu još od 2015. godine, a talijanska marka odjeće ostat će mu vjerna dok mijenja tim i odlazi u TotalEnergies.

Sagan je sa Sportful sklopio dogovor za sljedećih deset godina. "Siguran sam da ćemo se u sljedećih deset godina još više zabaviti", rekao je Slovak.
 


Nakon što je Sportful došao s njim u Bora-hansgrohe, sada idu i na TotalEnergies 2022. Sagan ne samo da se godinama vozi u svojoj odjeći, već su obje strane zajedno pokrenule i liniju odjeće u 2018 godini. Osim biciklističke, imaju dizajniranu i svakodnevnu odjeću.

Sam Sagan vrlo je zadovoljan novim ugovorom koji ga osobno veže za brend. “Odnos koji imam sa Sportfulom nadilazi sport. To je nešto jako jedinstveno i posebno za mene", naglasio je trostruki Svjetski prvak.

Kompanija je uvijek pokazivala da vjeruje u mene i na tome mogu biti samo zahvalan. Siguran sam da ćemo se u sljedećih deset godina još više zabaviti.”

Dario Cromenese, menadžer u Sportfulu, također je vrlo zadovoljan njihovim dugogodišnjim partnerstvom.

"Fantastično je imati ga s nama i znati da ćemo to moći raditi još deset godina, zajedno s drugim inicijativama. To je i čast i privilegija." Uz ugovor sa Sportfulom, Sagan ima i ugovor sa Specializedom. Također će se pridružiti TotalEnergiesu i zamijeniti Willera Triestinu.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More