EXTREME SHOP trgovine i servisi

Uz popularnu web stranicu www.bicikla.comEXTREME SHOP trgovine predstavljaju vrh usluge i stručnosti na području Dalmacije, ali i šire.

Geslo tvrtke je: "Nema što ne možemo nabaviti!" uz naglasak na brzu, modernu i stručnu ekipu osoblja i servisera koji prate sve svjetske trendove.

EXTREME SHOPU su ponosni na veliku ponudu guma, dijelova i opreme za bicikle renomiranih proizvođača, a neke od njih su Shimano, Specialized, Maxxis, Schwalbe, Look, Topeak, Cube, Giant, Kenda, Michelin, RMS, Vittoria…

Osim redovnih servisa u EXTREME SHOPU možete obaviti i servise FOX vilica i amortizera jer je EXTREME SHOP jedini ovlašteni Fox serviser na području Dalmacije.

 

 

Kao vrhunac usluge EXTREME SHOP Vam nudi i uslugu Specialized Body Geometry Fit-a– ekskluzivan, individualan i sistematičan način prilagođavanja bicikla Vašem tijelu koji maksimizira snagu, izdržljivost i udobnost biciklista.

Adrese:                                                                      

EXTREME SHOP 1 – Kavanjinova 14, Split – tel. +385 21/480-428

EXTREME SHOP 2– Podhodnik kod Prime 3, Split – tel. +385 21/458-700

Više o EXTREME SHOP servis i prodavaonica na: http://www.bicikla.com/prodajna-mjesta

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More