Počinje utrka za samo 55 javnih ulaznica na Cape Epic 2021.

Od svog početka, Absa Cape Epic utrka je pretplaćena na vozače koji su željeli testirati svoj posao u "utrci koja mjeri sve". Ulaznice za utrku tradicionalno su rasprodate u sekundi.

U nastojanju organizatora da u 2020. osiguraju registraciju još večćeg broja vozača kako  bi dobili iskustvo vožnje na Cape Epic, utrke za koju se mnogi tako marljivo pripremaju, otvoren je drugi krug prijava za javnost. Veliki postotak vozača već je rezervirao svoj nastup, tako da je široj javnosti ostalo samo 55 prijava za zakupiti, a to će biti u mogućnosti i napraviti 19.svibnja/maja 2020.
 


U prošlosti se postupak prijava vršio putem "early bird" ulaznica koje bi istog dana bile i rasprodate: vozači koji nisu uspjeli zakupiti "early bird" ulaznicu tada bi mogli ući u lutriju u nadi da će ih sreća obasjati. Za događaj u 2021 godini promijenio se postupak prijava i neće biti lutrije. Ograničeni broj ulaznica bit će dostupan javnosti, odnosno vozačima koji se spremaju za svoj prvi nastup na Cape Epica. Prvi krug prijava već je završio i služio kao što je to bio slučaj s prijašnjim "early bird" ulaznicama.
 


Oni vozači koji imaju dovoljno sreće da kupe jednu od ovih 55 dostupnih ulaznica imat će priliku iskoristiti i popust od 25%, ako je ulaznica uplaćena i prijava potvrđena prije 15. lipnja/juna 2020. godine. 55 javnih ulaznica za Cape Epic 2021. bit će dostupno za kupovinu OVDJE u utorak, 19. svibnja/maja 2020. godine u 15:00 (po južnoafričkom vremenu). Jednom kada si vozači osiguraju ulaznicu, plaćanje za ekipu u pratnji potrebno je izvršiti u roku od 48 sati kako bi se ulaznica i potvrdila.

Više o prijavama na Cape Epic: https://www.cape-epic.com/riders/new-riders/how-to-enter 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More