Poklon od Scotta za Neymarov brži oporavak

Brazilska nogometna zvijezda Neymar Jr. primio je posebnu verziju Scott Foil cestovnog bicikla obojanog u nacionalne boje Brazila i ukrašenog sa par posebnih poruka, a sve kako bi se lakše oporavio od ozljede.

Neymar se povrijedio u veljači ove godine i na rehabilitaciji bi trebao provesti dnevno sat vremena na biciklu kako bi se što bolje pripremio za FIFA Svjetsko prvenstvo u Rusiji koje starta za nepunih mjesec dana.

Specijalna verzija Scott Foil Disc bicikla mu je uručena od strane Mitchelton-SCOTT mahaničara Davida Fernandeza u Parizu. Bicikl dolazi sa kompletnom Dura-Ace 9150 grupom, Syncros aero kotačima, Syncros RR1.0 sjedištem i posebnim Continental Grand Prix 4000 gumama sa zlatnim detaljima.

Najskuplja verzija Scott Foil Premium Disc bicikla dostupna za kupovinu dolazi sa Zipp 303 kotačima i Di2 elektronskom verzijom Dura-Ace grupe po cijeni od vrtoglavih 12,500€.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More