Predstavljamo DEVINCI Wilson 29er za Dakotah i Jure

Na MTB Svjetskom prvenstvu koje se održavalo u Lenzerheideu Unior/Devinci Factory Racing je imao četiri vozača koji predstavljaju svoju zemlju, a dva od njih četiri bili su na vrlo posebnim biciklima.

Devinci je izradio dva posebna Wilsona 29-era, jedan za Dakotah Norton iz SAD-a, a drugi za Jure Žabjek iz Slovenije. Okvir za Dakotah je naravno prekriven crvenim, bijelim i plavim zvijezdama koje predstavljaju Dom Hrabrih. Bicikl Jure Žabejka se ističe malo više, jer je okvir uglavnom bijele boje s crvenim i plavim naglascima.

Bicikli su opremljeni sa RockShox BoXXer suspenzijama koje se ističu u svom sjaju – naravno, s posebno prilagođenim postavkama za Svjetsko prvenstvo.
 

 
 

Konfiguracije na biciklima su kompletne SRAM X01 DH grupacije, SRAM Blackbox CODE kočnice, RaceFace Atlas kotači i upravljač, Maxxis gume, Lizard Skins Charger EVO gripovi, SDG Components I-Beam sjedalo i sjedišna cijev i E*Thirteen vodič lanca.

Fotografije: Klemen Humar 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More