Robert Kišerlovski zbog pada odustao u petoj etapi Tour de Francea

Hrvatski biciklist Robert Kišerlovski, član momčadi Katusha–Alpecin, zbog pada u uvodnim kilometrima pete etape Tour de Francea bio je prisiljen odustati od daljnjeg nastupa na ovogodišnjem izdanju najveće svjetske utrke.

 Kišerlovski se zajedno s Talijanom Giannijem Mosconom (Sky) našao na tlu na petom kilometru dionice od Lorienta do Quimpera kada je peloton ulazio u jedan oštri zavoj. Moscon se vrlo brzo ustao i nastavio s utrkom dok je Kišerlovski ostao ležati te je vrlo brzo objavljeno kako je morao odustati.

Zasada nije poznato o kakvoj ozljedi se radi.

Kišerlovski je nakon četiri etape držao 124. mjesto u ukupnom redoslijedu sa 6:58 minuta zaostatka za vodećim Belgijancem Gregom Van Avermaetom (BMC).

Odustajanjem Kišerlovskog Hrvatska je ostala sa samo jednim predstavnikom na ovogodišnjem Touru,Kristijanom Đurasekom (UAE Emirates) koji trenutačno drži 58. mjesto u ukupnom redoslijedu sa 2:29 minuta iza Van Avermaeta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More