Ne propustite 2. izdanje Samoborske biciklijade

2. Samoborska biciklijada održat će se u nedjelju, 6. svibnja 2018. godine, sa startom u 10:00 sati. Okupljanje je od 8:30 sati na glavnom samoborskom trgu, Trgu kralja Tomislava.

Brdsko biciklistički klub Šišmiš će, uz podršku Turističke zajednice grada Samobora te pod vodstvom našeg najboljeg biciklista i dobitnika nagrade Grada Samobora, Filipa Turka predstaviti rutu broj 5 dugu 23 km i s 360 m visinske razlike: Samobor – Bregana – Grdanjci – Vratnik – Slani Dol – Hamor – Samobor.
 


Kotizacija iznosi 30 kn, a prijaviti se može putem obrasca: https://goo.gl/forms/sKLPpdWCdLOxOIe62. Da bi prijava bila valjana kotizaciju je potrebno uplatiti na žiro račun BBK Šišmiš, Ulica Ivana Perkovca 36, Samobor, IBAN: HR68 2500 0091 1012 1054 2, Addiko Bank (opis plaćanja: Samoborska biciklijada ime i prezime sudionika) prema sljedećim rokovima:

  • do 17.4. prigodna majica (za prvih 150 prijavljenih) i obrok u izletištu Gogo na Slanom Dolu
  • od 18.4. do 3.5. obrok u izletištu Gogo na Slanom Dolu


Oni koji ne uplate kotizaciju do 3.5. dobrodošli su sudjelovati na biciklijadi, ali bez osigurane majice odnosno obroka. Sudjelovanje u biciklijadi je na vlastitu odgovornost uz obaveznu opremu: ispravan MTB bicikl i kacigu.

Ova je biciklijada uvod u ono što Šišmiši pripremaju u lipnju kada će obilježiti četvrt stoljeća održavanja međunarodne brdsko biciklističke utrke XCO Samobor. U nedjelju, 17. lipnja na atraktivnoj stazi na području Park šume Tepec očekuje se preko 300 natjecatelja iz cijele Europe.

Dodatnu dimenziju i poseban šarm utrci daju start i cilj na glavnome gradskom trgu, što je magnet ne samo za brojne natjecatelje već i posjetitelje koji se godinama iznova ovdje vraćaju. Staza 25. izdanja ove atraktivne utrke među natjecateljima je poznata po iznimnoj fizičkoj i tehničkoj zahtjevnosti te kao takva od natjecatelja zahtjeva maksimalan angažman i koncentraciju. Ono što karakterizira ovu stazu su težak, ali atraktivan "balvan" spust te jednako tako i zahtjevan spust stubama podno samoborskoga starog grada.

Vidimo se u Samoboru!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More