Roglič napušta Jumbo-Vismu

photo: Jumbo-Visma

Dugo se šuška o tome, ali prije početka Giro dell’Emilia Primož Roglić je potvrdio da napušta Jumbo-Vismu. Iako je bio relativno tih prije utrke, malo se više otvorio nakon utrke koju je i osvojio.

Moji osobni ciljevi i kako sve ide… Zajedno smo odlučili završiti na ovaj način“, rekao je 33-godišnji Slovenac za „In de Leiderstrui“ nakon utrke, pojasnivši zašto su se on i Jumbo-Visma odlučili rastati . “To je bolje za obje strane, siguran sam. Veselim se novim izazovima.”

U jednoj od svojih posljednjih utrka za tim Jumbo-Visma, Roglić je pokazao što će im nedostajati 2024. godine, postigavši treću pobjedu na Giru dell’Emilia nakon brutalnog napada na završnom usponu na koji čak ni Tadej Pogačar nije mogao odgovoriti .

“Naravno da je poseban. Toliko smo toga postigli zajedno. Ali stvari također ostaju iste, heh!” kaže sa smiješkom. “Bilo je malo drugačije ususret talijanskoj jeseni i ja sam ovdje da svoj posao odradim najbolje što mogu. To ću raditi i u sljedećim utrkama, to mi je sada u fokusu.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More