Rohan Dennis napustio Tour de France i nitko nije siguran zašto

Rohan Dennis (Bahrein-Merida) napustio je Tour de France 2019 na 12.etapi koja se vozila od Toulousea do Bagnères-de-Bigorre.

Svjetski prvak u kronometru vozio je brdsku etapi i na 80 km do cilja utrke jednostavno je odustao. Pred njim su bila još dva brdska uspona na Peyresourde i Horquette d'Ancizan, a za sutradan je bio zakazan individualni kronometar, gdje je Australac bio jedan od favorita za etapnu pobjedu.

 Bilo je glasina da bolest pogađa sastav Bahrein-Merida, uključujući i Vincenza Nibalija, ali razlog za Dennisovo povlačenje još nije potvrđen od strane njegovog tima.

 


Zapravo, kad su mediji pitali dvojicu sportskih direktora Bahrain-Merida zašto je Dennis napustio utrku, nijedan od njih nije imao objašnjenje, dok je francuska televizija izvještavala da se Australijanac prije uspona prepirao sa svojim timskim autom.

Bahrain-Merida je već imala relativno uspješnu kampanju na 2019. izadnju Toura, s Dylanom Teunsom koji je pobijedio u šestoj etapi na La Planche des Belles Filles.

Ekipa nema kandidata za Ukupni Plasman, sa Nibalijem koji kaže da će ciljati etape, a Dennisovo napuštanje će pogoditi šanse ovog tima da udvostruči svoju pobjedu na etapi.

Donijet ćemo vam više informacija po pitanju ovog događaja kada ih dobijemo …
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More