Specialized Body Geometry Fit

Odsad vam je u Splitu u trgovinama ExtremeShop dostupan Body Geometry Fit – ekskluzivan i sistematičan način prilagođavanja bicikla Vašem tijelu koji maksimizira snagu, izdržljivost i udobnost biciklista.

Tijekom Vašeg personaliziranog Body Geometry Fit ispitivanja profesionalni i educirani BG Fit stručnjak će procijeniti Vaše potrebe i na sistematičan način prilagoditi Vaš bicikl i opremu u skladu sa specifičnostima Vašeg tijela.

BG Fit stručnjak je ovlašteni Specialized "fitter" koji je prošao seminar na SBCU-u (Specialized Bicycle Components University), gdje je stekao sva potrebna znanja i vještine.
 


BG Fit se sastoji od 5 koraka:                                 

1. korak RAZGOVOR, gdje naš stručnjak pokušava saznati na koji način vozite, koji su Vaši biciklistički ciljevi i ostale informacije kako bi razumio Vaše potrebe kao biciklista
 


2. korak FIZIČKO PROCJENJIVANJE, tijekom ovog ispitivanja naš stručnjak mjeri dimenzije Vašeg tijela kroz 18 koraka. Ovaj dio je ključan za prilagođavanje bicikla Vašem biciklističkom položaju i opremi.
 


3. korak ANALIZA VOŽNJE, tijekom koje naš stručnjak vizualno procjenjuje način vožnje što mu daje dodatne informacije u vezi optimizacije položaja i opreme.
 


4. korak FITTING, tijekom ovog procesa od 15 koraka naš stručnjak prilagođava Vaš bicikl i opremu Vašim specifičnostima. Na kraju sjedalo, cipele, ulošci, blokeji, volan- sve je prilagođenu Vašem tijelu.
 


5. korak SAVJETI i PITANJA, na kraju procesa naš stručnjak će dogovoriti buduće konzultacije kako bi pratili Vaše prilagođavanje novom položaju, dati Vam smjernice kako izvući maksimum od vožnje i odgovoriti na eventualna pitanja.

Prijavite se na:                                                        

info@bicikla.com                                                   
tel. 021 458 700                                                      
mob. 091 327 0007                                               

Cijena: 900,00kn                                                      

ERGONOMICALLY DESIGNED, SCIENTIFICALLY TESTED.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More