Specialized objavio opoziv na bicikle Allez 2018.

Krajem prošle godine Specialized je izdao obavijest svim trgovcima da prestanu prodavati cestovne bicikle iz godine 2018. zbog problema koje su primjećene na karbonskim vilicama.

Danas je američka tvrtka objavila kako su dobili odobrenje za opoziv i započinju sa zamjenom svih pogođenih vilica. Zamjenske vilice sada se isporučuju kod ovlaštenih Specialized trgovaca, te mole sve vozače koji u svom vlasništvu posjeduju opozvane modele da se obrate Specialized trgovcu za besplatnu ugradnju nove zamjenske vilice.
 


Opoziv se odnosi na sve modele Allez (Base), Allez Sport i Allez Elite bicikle iz 2018 godine. Navedeni modeli su prodavani od 7.mjeseca 2017. do 12.mjeseca 2017. Bitno je naglasiti da  Allez Sprint 2018. bicikli i okviri, kao i Allez Junior bicikli, nisu obuhvaćeni ovim opozivom.

Iz Specializeda poručuju da će dostupnost vilica u početku će biti ograničena, ali očekuju da će svaki tjedan stizati sve više vilica i da će imati dovoljne količine kako bi sve vozače na globalnoj razini opskrbili najkasnije do kraja ožujka.

Prodavač će vas kontaktirati putem e-maila kako bi Vam pružio dodatne informacije o opozivu i zamjenskom programu. Kada vilica koja odgovara vašem biciklu bude dostupna, vaš trgovac će Vas kontaktirati kako biste zakazali zamjenu kada vam to bude odgovaralo.

Zbog nastalih neugodnosti, svaki vlasnik bicikla obuhvaćenog ovim opozivom dobiti će bon u visini 75€, za kupnju bilo kojeg Specialized proizvoda u vašoj trgovini.

Ako imate pitanja, molimo obratite se svom ovlaštenom Specialized trgovcu ili Rider Care-u na adriamarket@specialized.com.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More