Specialized predstavio pristupačno Power Expert Mirror sjedište

Nekada dostupna samo na modelima S-Works i Pro, Specialized je dodao svoju 3D Mirror tehnologiju na pristupačniji Expert model. Sjedalo Power Expert Mirror ima strateški postavljene umetke u obliku suza od Mirror materijala, namijenjene poboljšanju udobnosti za sjedeće kosti uz značajno nižu cijenu u usporedbi s konkurentskim sjedalima izrađenim 3D tehnologijom printa.

Power Expert
Power Expert

Za novi dizajn, Specialized je kombinirao strukturirane Mirror umetke sa EVA pjenom i četverosmjernom rastezljivom presvlakom, štiteći sjedalo od blata i prljavštine te čineći ga bolje prilagođenim off-road vožnji.

Osnova sjedala i dalje leži u popularnom Power sjedalu s kratkim nosom i izrezom u dizajnu, testiranom u laboratoriju za optimalan protok krvi do osjetljivih arterija.

Power Expert
Power Expert

Power Expert Mirror dolazi u još dvije dodatne opcije; uži model širine 130mm i širi model širine 168mm – novi su dodaci rasponu veličina sjedala tvrtke Specialized. Osim toga, novo sjedalo također je dostupno u tradicionalnim opcijama širine 143 i 155mm. Težine variraju od 210g do 229g i, kao što je tipično za Expert razinu sjedala, dok su railovi izrađeni od titaniuma.

Power Expert Mirror
Power Expert Mirror

Sjedalo Power Expert Mirror dostupno je po cijeni već od 185 eura, što ga čini znatno pristupačnijim od drugih Specialized Mirror sjedala koja se prodaju po cijeni od 335 eura ili više.

Više informacija o cijenama i dostupnnosti potražite kod naših partnera ExtremeShop Split i M-Bike Shop, ili izravno na www.specialized.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More