Specialized predstavlja Gravel asortiman cipela Recon i kacigu Search

Specialized započinje proljeće 2024. S predstavljanjem svoje nove kacige Search i nove linije Recon cipela. Ova oprema usmjerena je na Gravel i off-road avanture, ali ne zanemaruje performanse uključujući dizajne i rješenja iz svoje S-Works ponude.

Nova kaciga Search za gravel i off-road

Nova Specialized Search kaciga nudi privlačan dizajn u kojem sve ima funkciju. Njezini veći otvori omogućuju optimalnu ventilaciju bez obzira idete li na dugi gravel put ili je cilj jednostavna vožnja gradom.

Sustav prilagodbe FS3 i prilagodba okcipitalne baze kacige dolaze izravno iz modela S-Works Evade 3 i S-Works Prevail 3 koji, u kombinaciji s rješenjem za držanje naočala na kacigi, omogućuju podešavanje kuta kacige bez utjecaja na položaj naočala.

Što se tiče sigurnosti, Specialized Search je dobio 5 zvjezdica u ocjenjivanju kaciga na Virginia Tech® sveučilištu. To je najviša ocjena sigurnosti koja ga čini modelom jednako udobnim i elegantnim kao što je i svestrana.

Nova Specialized Search kaciga dostupna je u 5 boja, a cijena joj je oko 150€.

Nove Specialized Recon 1.0, 2.0 i 3.0 cipele

Model Specialized Recon omiljen je među onima koji se bave MTB-om ili Gravel biciklizmom. Sada se linija ažurira s tri nova modela. Također uvode novu tehnologiju Stride i kombiniraju uravnoteženu krutost za učinkovit prijenos snage i potrebnu vanjsku fleksibilnost za samouvjereno hodanje u slučaju da morate staviti nogu na tlo na nekoliko kilometara.

Specialized Recon 1.0, 2.0 i 3.0 uključuju Body Geometry sustav koji rješava probleme s poravnanjem i druge nelagode povezane s pedaliranjem s tri patentirane tehnologije: varusna potpora, uzdužni luk i metatarzalni gumb. Marka tvrdi da to nudi povećanje snage od 7 vata bez boli, što je potvrđeno znanstvenim testovima.

Sva tri modela razlikuju se po gornjem dijelu i sustavu zatvaranja. Recon 3.0 ističu se dvostrukim BOA kotačićem i gornjim dijelom s manje šavova, 2.0 kombiniraju mikroperforirani sintetički gornji dio s BOA kotačićem i donjim Velcro zatvaračem, dok 1.0 biraju jednostavniji dizajn s jednim BOA zatvaranjem. Sva 3 modela dostupna su u dvije boje.

CIJENE:

  • Specialized Recon 3.0 – 250€
  • Specialized Recon 2.0 – 200€
  • Specialized Recon 1.0 – 120€

Više informacija o ovim i drugim modelima za MTB i gravel možete pronaći na službenoj web stranici tvrtke Specialized.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More