Što to vozi Manuel Fumić?

Na utrkama Svjetskog prvenstva za oko nam je zapela jurilica Manuela Fumića, odnosno pozebno izdanje Cannondale Scalpel Si, bicikl kojeg je i sam Maunel predstavio na svojim društvenim mrežama.


Manuel je kao što vjerovatno znate, vozač tima Cannondale Factory Racing i Njemački Nacionalni prvak te samim time je i odabran za vožnju na jednom vrhunskom biciklu. Predstavljamo Vam Scalpel Si bicikl na kojem Manuel već neko vrijeme vozi utrke i koji je njegov tim na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Švicarskoj, Lenzerheide, doveo do trećeg mjesta na postolju i brončane medalje.
 


Tim kao što vidimo vozi na novim Shimano XTR grupaciji sa prilagodbom na najnovije 12-brzinske grupacije koje su predstavljene ranije ovog ljeta. Izgleda da Fumić vozi 36-zubni lančanik na prednjem kraju s kasetom od 10-51.
 

 


Cannondale je ranije ovog ljeta predstavio svoju novu Lefty Ocho vilicu, a cijela ekipa vozi i testira ove vilice sa hodom od 100 mm. U usporedbi sa regularnim Scalpel Si biciklima, tim Cannondale ne koristi dodatne spejsere na vilici što čini samu geometriju bicikla još agresivnijom.
 


ENVE opskrbljuje tim sa upravljačima i kotačima, koji koji ovom biciklu daju još jednu ozbiljniju nijansu. Tim vozi na najnovijima kotačima M525 od ENVE.
 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More