UCI poželio dobrodošlicu Mercedes-Benz Vans kao službenom MTB partneru

Union Cycliste Internationale (UCI) i i Mercedes-Benz Vans sa zadovoljstvom najavljuju partnerstvo kojim će njemački proizvođač postati službeni partner MTB discipline.

Tri godine, počevši od 2018. godine, Mercedes-Benz će predstavljati sponzora za događaje UCI Mountain Bike World Championship i naslovni sponzor za događaje UCI Mountain Bike World Cup.

Osim toga, njemački brend će raditi zajedno s organizatorima svakog UCI Svjetskog prvenstva i svakog kruga serija UCI Svjetskog kupa pružajući flotu svoje najnovije ponude X-Class pickup kombija kojim bi se omogućilo uređivanje i priprema staze za utrke,  kao i V-Class MPVs (višenamjenska vozila) za pružanje usluga prijevoza.

Da bi podržali globalno lansiranje X-Class vozila, Mercedes-Benz Vans je želio povećati svoju prisutnost u sportu na otvorenom, a posebice unutar Mountain Bike događaja, koji ima vrlo aktivnu zajednicu i natjecanja koja se održavaju širom svijeta.

Ovo partnerstvo s proizvođačem iz Stuttgarta pruža daljnju potvrdu rastućeg interesa za biciklizam među glavnim brandovima i medijskim partnerima. Nakon švicarskog proizvođača satova Tissot (podružnica Swatch grupe) i medijske grupe Telenet (podružnica American Liberty Global grupe), Mercedes-Benz Vans postaje treći naslovni sponzor UCI Svjetskog kupa.

Predsjednik UCI-a David Lappartient izjavio je: "Ovo partnerstvo pruža izvrsnu priliku za ubrzanje razvoja Mountain Bike događaja, što je jedna od naših najistaknutijih disciplina, a naši će događaji imati koristi od globalnog ugleda i znanja branda Mercedes-Benz koji je odlučio ulagati u biciklizam što je dokaz da je naš sport privlačan glavnim gospodarskim igračima koji odabiru naše događaje za lansiranje svojih novih proizvoda. Drago nam je zbog povjerenja koje nam je ukazao Mercedes-Benz prema našoj Federaciji, našoj disciplini i našim glavnim događajima".

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More