VIDEO: Red Bull Rampage 2018 – pobjedonosne vožnje

Red Bull Rampage za 2018 godinu održao se na potpuno novoj pustinjskoj lokaciji, što znači da vozači morali naučiti posve nove staze za freeride utrku. Sa svježim mjestom došao je i novi pobjednik, nakon što je Kanađanin Brett Rheeder osvojio prestižno priznanje završivši na podiju u Utahu.

Pogledajte vožnje tri prvoplasirana vozača na Red Bull Rampage 2018.

 

 

1. mjesto: Prva vožnja Breta Rheedera bila je jedina koju je Kanađanin trebao da bi osvojio svoj prvi Red Bull Rampage naslov. Glatka, brza i tehnički izazovna, s nekim velikim trikovima koji su ga odveli do prvog mjesta na postolju.

 

 

2. mjesto: Andreu Lacondeguy krenuo je velikom brzinom na novom terenu, usporavajući tek toliko da začini svoju brzu vožnju velikim letovima i velikim trikovima. Divlja vožnja bila je dovoljna za drugo mjesto Lacondeguy-a kojem je ovo treći put na Rampage postolju.

 

 

3. mjesto: Ethan Nell se osjećao kao kod kuće na novom mjestu održavanja Rampage događaja. Možda zato što je mu je rodni grad Saint George bio jako blizu. Poznavanje lokalnog terena pomoglo je mladom freeride vozaču da pokaže neke velike trikove kako bi završio na trećem mjestu u Utahu.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More