Vincenzo Nibali pridružit će se Trek-Segafredo momčadi u 2020. godini

Massimo Zanetti, vlasnik Segafreda, potvrdio je glasine kako će Vincenzo Nibali zamijeniti timovei preći iz Bahrein-Merida u 2020. godini.

Drugoplasirani vozač "Giro d'Italia 2019." pojačat će talijanski kontingent u odjelu Trek-Segafredo.

"Stvarno sam to želio i napokon sam to i učinio", rekao je Zanetti za La Gazzetta dello Sport. “On je hrabar i dobar kao i svi pravi šampioni. Odlike pravog šampiona su sljedeće: skroman, ne pun sebe i ne mora nikome ništa dokazivati".
 


"Vincenzo je najbolji vozač u Italiji i jedan od najboljih na svijetu. Primijetio sam da svi vozači, što čak i izgleda kao paradoks, trebaju zaštitnika, "tatu". Danas su timovi vrlo internacionalni, i imaju toliko direktora, ali ono što nam treba je obiteljski odnos. Ovdje Nibali može pronaći sve to i mi ćemo izgraditi tim na visokoj razini".

Nibaliju će se u Trek-Segafredo pridružiti njegov brat Antonio Nibali, njegov liječnik Emilio Magni, trener Paolo Slongo i maser Michele Pallini.

"Vjerujem da on ima barem još dvije godine pred sobom na najvišoj razini", nastavio je Zanetti.

On je uporan, ozbiljan i ima jaku želju. To je pokazao po povratku iz incidenta na Touru prošle godine. U vrhunskim prvacima, njihova mentalna snaga čini razliku. A Nibali je ima".

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More