Tour of Slovenia: Fabio Aru će biti jedna od najvećih zvijezda na utrci

UAE Team Emirates na Tour of Slovenia dolazi sa prvim timom i nevjerojatno s jednom od najjačih postava za ukupnu pobjedu. Prva zvijezda tima bit će Fabio Aru, koji će se natjecati s Janom Polancom i Tadejem Pogačarom.

Jan Polanc zasjao je na Giro d'Italia, a Tade Pogačar još i ranije na Tour of California.
 


Italijan Fabio Aru ipak je jedna od najvećih zvijezda biciklizma i jedna od najvećih imena na utrci Tour of Slovenia 2019. On je stručnjak za utrke na teškim etapama, s velikim brojem sjajnih rezultata. On je drugi u ukupnom poretku na Giro d'Italia u 2015 godini, samo je Alberto Contador bio jači te godine. Dobar je bio i na Tour de France, posebno u 2017 godini kada je osvojio peto mjesto u ukupnom poretku. Osvojio je tri etape na Giro i još dvije na Vuelti.

Bit će zanimljivo vidjeti taktiku momčadi na utrci. Hoće li se vodstvo tima osloniti na svoju zvijezdu Fabia ili mladog i motiviranog Pogačara, koji je na putu prema samom vrhu, ostaje nam da vidimo. Ono što bi mi svakako željeli vidjeti jeste pobjeda na domaćem terenu.

UAE Emirates Team će predstavljati:

Fabio Aru (Italija)
Simone Consonni (Italija)
Rui Oliveira (Portugal)
Tadej Pogačar (Slovenija)
Jan Polanc (Slovenija)
Edward Ravasi (Italija)
Roberto Ferrari (Italija) 
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More