Vozite najljepšim etapama Tour de Francea u dobrotvorne svrhe

Biciklisti cijelog svijeta mogu se pridružiti međunarodnom humanitarnom eventu koji će se održati od 13-17 lipnja 2018.

Da li ste ikada zamišljali kako se vozite najzanimljivijim, strmim dijelovima Tour de Francea? Vaša misao bi mogla postati stvarnost, ukoliko se priključite humanitarnom događaju. Po prvi puta, biciklisti iz cijeloga svijeta bit će u mogućnosti pridružiti se međunarodnom timu za borbu protiv multiple skleroze.

Sav prikupljeni novac, pomoći će globalno istraživanje Multiple Skleroze.


Planirano je odvoziti 355 km po predivnim dijelovima Pirineja. Samo nekoliko tjedana kasnije tim stazama će krenuti profesionalni biciklisti, a ujedno i započeti put etapa ovogodišnjeg Tour de Francea.


Svaka kap znoja, svako okretanje pedale prikupit će sredstva za temeljita istraživanja progresivne multiple skleroze, te međunarodni tim traži vozače koji će predstavljati svoje zemlje u ovom epskom događaju.

 

"A onda kreće vožmja. Vožnja tragom najzanimljivijih mitova, pobjeda, poraza i drama"


Event je podijeljen u četiri etape.


1. etapa  13. lipnja, sastoji se od 96 km i vodi do uspona Col du Portillon i Col de Menté, koji se koriste na etapi br. 16 2018 Tour de Francea.


2. etapa 14. lipnja, potom vidi vozače da se približe cijeloj fazi 17. etape 2018, sa tri planinska vrha za osvajanje: Col de Peyragudes, Col de Val Louron Azet i Col du Portet.


3. etapa 15. lipnja, 72 km staze: Col d'Aspin i Col du Tourmalet, obje koje su u fazi 19 etape.

 

4. etapa 16. lipnja, pogodan je za izazov, uz stazu od 100 km, u Col de Bordéresu, Col du Souloru i Col d'Aubisqueu, koji su dio 19. etape ovogodišnjeg Tour de Francea.

 

Ne samo da ćete koračati stopama najvećih svjetskih biciklista. Pomoći ćete stvaranju svijeta bez MS-a.

Sve informacije o spomenutom eventu možete pronaći na https://www.msif.org/

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More