Ženama podijelili bicikle

U Našicama je izvršena podjela bicikala ženama zaposlenim u sklopu projekta „Zaželi”. Bicikle je nabavio Grad Našice, a dodijeljeni su na korištenje ženama zaposlenim u sklopu projekta „Zaželi” da im pomognu u obavljanju poslova.

Voditelj projekta „Zaželi” Tomislav Keglević kazao je kako su podijelili 30 bicikla  čime su osigurali prijevozno sredstvo za žene zaposlene u projektu.

– Nabavom bicikala osigurali smo mobilnost žena i olakšali njihovo putovanje od korisnika do korisnika.- kazao je keglević, prenosi portal Nasice.com.

 Jedna od korisnica dodijeljenih bicikla Katica Topolovec iz Jesliavca kazala je kako se na projekt prijavila jer misli da je starijima potrebna takva pomoć i najviše vole druženja. 

– Bicikl će mi puno značiti jer su osobe o kojima brinem dosta daleko jedna od druge, a bolje mi je ići biciklom nego autom. Mislim da su bicikli super i stvarno će nam dobro doći – kazala je Katica.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More