4. MTB maraton “Discover Laktaši 2017”

BK LAKTAŠI 4-ti put po redu organizuje MTB maraton s ciljem unapredjenja i promocije bavljenja biciklizmom na našoj opštini.

Za one koji su već bili, slično dešavanje ih čeka i ove godine, za one koji će tek da učestvuju po prvi put radi se o stazi koji svaki iole spreman rekreativac može da odveze bez većih problema.

Staza se proteže po najatraktivnijim dijelovima naše opštine za brdski biciklizam i iznosi cca 30m km. Okupljanje je od 10 h u nedelju 05.11.2017. ispred Rimskih termi pored samog centra Laktaša. Start je predvidjen za 11 h, nakon vožnje planiran je nastavak druženja u obliznjoj Vinariji Laktaši gdje je obezbjeđen kotlić za sve učesnike.

Ove godine mijenjamo format maratona u turističko-rekreativnu manifestaciju koja ima samo za cilj uzivanje u prirodi i druženje sa drugarima po pedali, dakle bez startnina, brojeva, sudija, mjerenja vremena….samo voznja, preljepi pejzaži, slike za profilnu, druženje, dobra hrana.

Vaši domaćini, članovi BK LAKTAŠI će biti vodiči-redari na stazi ii pobrinuti se da niko ne zaluta, povredi se ili slično, dakle sigurno da stigne na cilj. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže da se okupimo u što većem broju za kraj sezone i iskoristimo ovo malo finog vremena što je ostalo do kraja godine.

Potreban je samo tehnički ispravan MTB i zaštitna oprema. Dobra volja se podrazumijeva!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More