Astana od sljedeće sezone na Wilier Triestini

Astana je najavila da će sljedeće sezone voziti Wilier Triestina bicikle jer njihovo partnerstvo s Argonom 18 završava.

Kazahstanski WorldTour tim utrkivat će se na Wilier 0 SLR biciklima a za kronometar će koristiti Wilier Turbine. Astana je do sada koristila kanadska bicikla Argon, točnije od sezone 2017, ali sada prelaze na talijansku marku i radit će s proizvođačem na dizajniranju budućih bicikala.

Generalni direktor Astane, Aleksander Vinokourov, rekao je: „Sretni smo što surađujemo s ovom markom, siguran sam da mogu podići naš nivo, dok mi za njih možemo učiniti isto. Isprobali smo njihove cestovne i TT bicikle, oba su odličan komad opreme. U Astana Pro Team se nadamo da će nam ovaj bicikl pomoći da pobijedimo još više utrka sljedeće godine. Zahvaljujem im na ukazanom povjerenju i radujem se uspješnom partnerstvu."

Glavni bicikl koji će voziti tim je svestrani Wilier 0 SLR, dizajniran s kombinacijom laganog dizajna i aerodinamike.

Za TT-ove će se Astana utrkivati ​​na Turbineu – biciklu utemeljenom na triatlonu napravljenom na osnovu četiri glavna područja – aerodinamika, učinkovitost kočenja, položaj u vožnji i lakoća transporta. Ekipa će se utrkivati ​​u vrlo upečatljivoj kombinaciji crne i srebrne boje.

Izvršna direktorica Wiliera Andrea Gastaldello rekla je: "S ponosom objavljujemo ovaj sporazum za koji smo sigurni da će igrati središnju ulogu u rastu i ukupnom uspjehu Wilier Triestine. Astana Pro Team konkretno dijeli našu ambiciju za povratak na osvajanje najboljih svjetskih utrka.

Bitan je doprinos nastavku stvaranja sve inovativnijih proizvoda, kao najvišeg izražaja vrijednosti branda Wilier Triestina. Upravo završena biciklistička sezona donijela je velike uspjehe Astana Pro Teamu i veselimo se što ćemo s njima slaviti nove uzbudljive pobjede."

Wilier će sada biti prisutan na svim razinama utrka, a Total Direct Energie će predstavljati brend na Pro Continental nivou.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More