Bicikl Vam je neizbježan partner na odmoru? Imamo riješenje!

Ljetovanje je kratko razdoblje mira u našem inače užurbanom životu: svi mi se volimo malo odmaknuti od redovnih aktivnosti za opuštanje, oporavak i (nadamo se) sunčanje.

Ali postoji jedan nedostatak u svemu tome – vrijeme za bicikl. To jest, osim ako niste kreativni, pa bicikliranje svojoj boljoj polovici prezentirate na najbolji način. Evo nekoliko naših savjeta:
 


Rane jutarnje vožnje                                                   

Nema većeg zadovoljstva na odmoru nego uživanje u besposličarenju i izležavanju. Pa, možda se možete opuštati na drugačiji način. Ako izlazite dok svi spavaju, možete uključiti nekoliko sati pedaliranja i još uvijek biti u mogućnosti da prirpemite zajednički doručak po povratku. Vjerovatno ćete zaraditi i neke važne dodatne bodove. 🙂

Neka bicikliranje bude obiteljska aktivnost            

Možda mnogi i ne pomišljaju na to, ali biciklizam može biti aktivnost u kojoj može uživati cijela obitelj … ukoliko isplanirate pravu rutu. Za vožnju bez stresa, isplanirajte biciklističko putovanje koje ves odvodi daleko od cesta i da uključuje što je manje uspona – čisto da lagano pedalirate i osjetite povjetarac u kosi. Također, možete isprobati neku opciju brdskog biciklizma za dodatni izazov, kako bi djecu što više zainteresirali.

Demonstrirajte ekonomske prednosti bicikliranja 

Vjerovatno ćete potrošiti bogatstvo na ljetovanju, pokušajte uključiti biciklizam radi uštede i dodatnih pogodnosti. Svakako možete se koristiti javnim prevozom kako bi obišli one Rimske ruševine – ali to će vas koštati bogatstvo i svakako će vam na kraju biti vruće u pretrpanom busu i oboje ćete završiti smoreni. Korištenje bicikla je svakako jeftinije i daleko lakša i bolja opcija. Svakako ponesite aparat za ispucavanje što je moguće više fotografija na vožnji, jer poznato je da ljepša polovina uživa u lijepim fotografijama, koje kasnije završe na društvenim mrežama. Na taj način dodatno prezentirate biciklizam.
 


Odmarajte na "Bike Friendly" mjestima                      

Ako pametno napravite rezervaciju, možete odabrati mjesto gdje su bicikli imperativ za obilazak mjesta i kruženje po okolici. Mnoga odmorišta i turističke destinacije uključuju biciklizam u svoju ponudu, a neke od njih su i pune šumskih staza koje su neophodne za vaše biciklističke aktivnosti. Zašto da ne dišete punim plućima? Ukoliko odaberete jednu takvu destinaciju i krenete u Bike avanturu, vaša obitelj neće imati izbora nego da se prepusti zajedničkom uživanju.
 


Unajmite pedalinu                                            

Pa, bolje išta nego ništa. Zar ne? 🙂

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More