Eurobike 2024. održat će se početkom srpnja

Planiranje priprema za Eurobike sajam osiguran je i nakon 2023. Već prije početka nadolazećeg Eurobikea koji se po rasporedu održava 21. lipnja, organizatori iz fairnamic GmbH određuju datum za izdanje vodećeg sajma u Frankfurtu na Majni za 2024. godinu. 32. izdanje Eurobikea tako će se održati od srijede, 3. srpnja do nedjelje, 7. srpnja 2024. godine.

Nema pauze u organizaciji jednog od najboljih biciklističkih i outdoor sajmova. Što se tiče rasporeda i planiranja, to se također odnosi i na izdanje za sljedeću godinu. U 2024. Eurobike će se ponovno održati kao sajam koji kombinira industriju i kupce. Nakon tri početna dana rezervirana za međunarodnu stručnu publiku (3. – 5. srpnja) 6. – 7. srpnja 2024. uslijedit će festivalski vikend za širu javnost s događajima, utrkama i prilikama da sami isprobate stvari .

Novi Eurobike u Frankfurtu raste, ima vjetar u leđa i zadatak da pruži orijentaciju i pouzdano planiranje međunarodnoj industriji bicikala i lakih električnih vozila“, objašnjava Stefan Reisinger, generalni direktor fairnamica. Zadovoljan je što može postaviti smjer za budućnost s novim dokazanim konceptom Eurobike u metropolitanskoj regiji Frankfurta. “2024. bit će godina puna događaja uključujući velike sportske događaje kao što su Olimpijske igre u Parizu ili Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj. Dakle, osim dostupnosti Frankfurtskog sajma, ovi čimbenici također su morali biti uzeti u obzir kada zakazivanje Eurobikea.”

Ovogodišnji, 31. Eurobike bit će otvoren od srijede, 21. lipnja do nedjelje, 25. lipnja 2023. godine od 9 do 18 sati. Festivalski dani: subota i nedjelja. Za više informacija posjetite: www.eurobike.com.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More