Film—”The Long Traverse”

Film "The Long Traverse" dolazi nam od produkcijske kuće Stilspoke, kojeg je snimio i montirao Keenan Desplanques, režirali su Desplanques i Christopher Blevins.

Long Traverse govori o učenju i ljubavi prema krajolicima u kojima se vozimo.
 


Kroz priču o legendarnoj vožnji od 130km koja se penje na 11.000mnv, Christopher Blevins i Dillon Osleger razmatraju povijest krajolika i naše mjesto u njemu, hvatajući se u koštac sa stvarnošću šumskih požara i eksploatacije, dok dopuštamo da nam bicikl pokaže sve što možemo cijeniti i naučiti kao ljudi na zemlji.
 


Nacionalna šuma Los Padres prostire se na središnjoj obali Kalifornije, od Tihog oceana do ruba pustinje Mojave. Ova zemlja mnogih namjena ugošćuje biološku raznolikost svjetske klase, ugroženi kalifornijski kondor, 560+ km staza i mnoštvo kulturnih znamenitosti. Ruta Los Padres Traverse nije samo nevjerojatna vožnja, već naglašava raskrižje rekreacije, očuvanja i klime. Kroz upravljanje stazom i rad na zagovaranju Oslegerove neprofitne organizacije Sage Trail Alliance, Blevins je uspostavio najbrže poznato vrijeme (FKT) duž rute. I tijekom ovog procesa, Blevins, koji je Olimpijac i trenutni Svjetski prvak u XC short track, naučio je više o brizi za mjesta na kojima može voziti i zajednice na tom putu.
 


Bilo da pokušavate stazu dovršiti put za šest sati ili trebate tri dana da biciklom s prijateljima za obilazak ovog mjesta, Los Padres je mjesto za posjetiti. Isto tako, bez obzira jeste li natjecatelj Svjetskog kupa ili Vikend Ratnik, možemo koristiti bicikl da shvatimo našu odgovornost da poduzmemo mjere za poboljšanje našeg planeta. Saznajte više o projektu Long Traverse na www.stilspoke.com, gdje možete kupiti časopise i robu kako biste podržali Oslegerove napore na obnovi staza na www.sagetrail.org.
 

[iframe width=”100%” height=”450″ src=”https://www.youtube.com/embed/xJy0TGJQ_FA” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More