Fox Racing s Union cipelama pokreće proizvodnju obuće

FOX Racing je jedan od glavnih brendova opreme za Gravity biciklizam, ali do sada nije imao cipele u svom katalogu. Nakon nekoliko godina razvoja i suradnje sa Svjetskim prvacima kao što su Greg Minnaar, Nina Hoffman, Steve Peat ili Jackson Goldstone, Fox brend je upravo predstavio svoju kolekciju Fox Union cipela s tri dostupna modela, dva s opcijom ukapčanja i jedan za ravnne pedale (bez opcije ukapčanja).

S novom Union cipelom, dostupnom u tri različita modela, Fox Racing zaokružuje svoju odjevnu liniju, od kaciga do cipela. Svaka cipela dostupna je u četiri boje i u rasponu veličina od 37-47 (EU veličine) koristeći unisex veličinu (5,5-13 US muške / 6,5-14,5 US ženske). Tu su i poluveličine od 41-16.

Namijenjena za Enduro, Trail i DH, nova kolekcija cipela FOX Union dijeli istu jednodijelnu gornju konstrukciju s oblikovanom zaštitom i ojačanom kapom za prste. Ultratac potplat obećava iznimno prianjanje i izdržljivost, a modeli s opcijom ukapčanja uključuju najlonsku ploču za bolju krutost, kao i dva para uložaka za bolju prilagodbu noge.

Fox Union: detalji dizajna

Nova Fox Union cipela ima jednodijelnu, zavarenu gornju konstrukciju. Oblikovana kapa i ojačana kutija za prste dodaju zaštitu od kamenja i krhotina. Foxov potplat Ultratac ima za cilj kombinaciju bolje trakcije i izdržljivosti.

Modeli Union i Union Boa koje dolaze s opcijom ukapčanja dodaju laganu najlonsku presvlaku koja donosi učinkovitiju platformu za pedaliranje.

Najznačajnija razlika između ova tri modela je u opciji vezanja. FOX Union BOA ima dva BOA Li2 kotačića za zatvaranje i podešavanje, FOX Union kombinira vezice s čičak trakom, a FOX Union Flat ima samo sustav vezica. Union Flat cipela također dodaje Fox Racing vlastite ripne u obliku šesterokuta na potplatu kako bi omogućile bolje prianjanje i kontrolu na ravnim pedalama, s posebnim uzorkom na prstima i peti za trakciju prilikom pješačenja.

Sva tri modela dijele isti Ultratac potplat
Dva modela za pedale s kopčanjem uključuju staklenu i najlonsku ploču koja daje krutost cipeli.

Cijene Fox Union cipela

Fox Racing za svoje Union cipele ima raspon cijena između 140 i 240 Eura ovisno o modelu.

  • Union Flat: 140,00 €
  • Union: 200,00 €
  • Union BOA: 240,00 €

Dodatne informacije možete pronaći na FOX Racing službenoj web stranici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More