Giant TCR Advanced 2 odnio laskavu nagradu

Giantov TCR Advanced 2 je u žestokoj konkurenciji od 47 bicikla pokazao najviše i tako postao BikeRadarov „Road Bike of the Year“ za 2018. godinu.

Fantastična izvedba TCR-a, impresivna udobnost i zadivljujuća vrijednost dovoljna je za postizanje prestižnog naslova. Koliko je dobra bila vrijednost TCR-a svjedoči i podatak da je izabran i u kategoriji najboljeg bicikla do 2000 funti.

TCR, u svojoj Advanced 3 izvedbi, bio je Bike Radarov prvi bicikl godine, a TCR Advanced 2 pobijedio je u 2013. U godinama koje su prošle, model je prošao brojne revizije, ali još uvijek možete vidjeti tu desetljeće staru DNA u izvedbi 2018. godine.

Najnoviji TCR je proces evolucije ne revolucije, Giant je ugađao dizajn s suptilnim poboljšanjima koja danas omogućavaju da to bude jedan od najzahtjevnijih i najjeftinijih bicikala.

Giant bi trebalo svakako pohvaliti zbog svoje predanosti razvoju vlastitih dijelova i kotača. TCR Advanced 3 zaračunava trend inflacije u cijenama bicikla, a model 2018 ima istu razinu opreme kao i pobjednik prvog bicikla godine, no taj je bicikl bio 1.600 funti, a ovaj košta 151 funtu manje.

Pored fiskalnih razloga, TCR ima vrhunske vrijednosti zbog svoje uspješne izvedbe. Godine razvoja napravile su bicikl koji je izvrsno rafiniran za vožnju – kombinira brzinu i meku uglađenost do razina koje nikad ne bismo očekivali od njegove skromne cijene.

TCR je ta rijetka zvijer, koja će privući vozače trkače, ali ne i preplašiti one koji vole više rekreativni biciklizam. Svaki bicikl koji čini svaku vožnju boljom i čini da se osjećate boljim vozačem je sigurno vrijedan pobjednik, bez obzira na komponente s kojima raspolaže.

Kompletnu ponudu Giant TCR Advanced serije bicikla možete pogledati na www.giant.hr dok konkretni pobjednički model, TCR Advanced 2, možete pogledati na sljedećem LINKU.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More