Valverdeu pobjeda i na 4. etapi Volta a la Comunitat Valenciana

Alejandro Valverde (Movistar) stigao je do pobjede na četvrtoj etapi Volta a la Comunitat Valenciana, a vrlo vjerojatno i do pobjede u generalnom plasmanu. Španjolac je napao u posljednjih nekoliko stotina metara te iza sebe ostavio Adama Yatesa (Mirchelton-Scott) i stigao do svoje druge etapne pobjede na ovoj utrci.

Yates je napadao nekoliko puta na posljednjem usponu i cinilo se kako etapnu pobjedu ima u šaci, međutim nije imao dovoljno snage u nogama da odgovori na Valverdeov napad u posljednjih 200 metara. Luis Leon Sanchez završio je kao trećeplasirani nakon odlične vožnje njegove momčadi Astana u posljednjem dijelu kraljevske etape.

Valverde, koji se vratio nakon teške ozljede zadobivene na prošlogodišnjem Touru, vozio je impresivno. Imao je odličnu podršku svoje momčadi u prvom dijelu etape, a na posljednjem usponu pokazao je odličnu formu te odgovorio na sve napade i na koncu zasluženo odnio pobjedu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More