Inovacija: Bicikl za djecu koji se prilagođava rastu djeteta

Glavni problem bicikla za djecu je upravo taj što ih jednostavno djeca prerastu.

Inovacija i rješenje ovog problema stiže iz tvrtke Black Mountain. Bicikl prilagođen djeci, i njihovom rastu. Jednostavno bicikl postaje veći kako vaše dijete raste. Kako navode iz ove tvrtke njihov bicikl će trajati između jedne i dvije godine duže od konvencionalnog dizajna dječijih bicikla.


Serija ovih bicikla kreće sa dva tipa koji imaju naziv Pinto i Skog. Kako kažu Pinto zamjenjuje 12 inčni i 14 inčni bicikl za uzrast od tri do pet godina, a Skog će odgovarati djeci od pet do osam, koji bi obično vozili 14 ili 16 inčni bicikl.

 

Okvir bicikla je rađen tako da se jednostavno može povećati i prilagoditi djetetovoj dobi.

 

Oba bicikla mogu se konfigurirati bez pedala, kao prvi balansni bicikl, a zatim se prebaciti na male pedale i naposljetku na velike pedale. Black Mountain je patentirao svoj dizajn, koji omogućuje povećanje visine okvira kako dijete raste. Također koristi pogon s jednim zupčanikom za što manje potrebe za servisiranjem, održavanjem, i nepotrebnim kilogramima.

 

Stražnji zupčanik se može zamijeniti, tako da možete povećati veličinu zupčanika kako snaga i povjerenje djeteta rastu.

 

Težina za Pinto je 5,7 kg, dok Skog ima težinu od 6,1 kg. Preporučena maloprodajna cijena kretati će se oko 400 Eur.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More