Jan Polanc (UAE Team Emirates) nastupa na Tirreno-Adriatico

Gaviria i Rui Costa će voditi tim u Corsa dei Due Mari, a na spisku od sedam vozača koji će nastupiti na utrci "Tirreno-Adriatico" nalazi se i slovenac Jan Polanc.

 

Sedmorica vozača UAE Team Emiratesa braniti će boje ovog tima na cestama Tirreno-Adriatico, od 13. do 19. ožujka:

– Tom Bohli (Swi)
– Simone Consonni (Ita)
– Valerio Conti (Ita)
– Rui Costa (Por)
– Fernando Gaviria (Col)
Jan Polanc (Slo)
– Oliviero Troia (Ita)

Sportski direktori Marco Marzano (Ita), Allan Peiper (Aus) i Bruno Vicino (Ita), uz nadzor generalnog direktora Joxean Matxin (Spa), vodit će tim.
 


Utrka dva mora ili Corsa dei Due Mari obuhvaća sedam etapa od Lido di Camaiore (kronometar od 21,5 km) do San Benedetto del Tronto (individualni kornometar 10,1 km). U međuvremenu neće biti niti jednog dosadnog trenutka na etapama koje su posložene za jake sprintare, kao i tri etape koje sa teškim usponima.

Fernando Gaviria, pobjednik dviju etapa u Tirreno-Adriatico (Montalto di Castro u 2016. i Civitanova Marche u 2017.), rekao je: "To je lijepa utrka na kojoj sam bio u mogućnosti da dvaput slavim. Ekipa je posložena za etapne pobjede, a ja ću pokušati da budem konkurentan u sprintevima. Ovo je sjajan tim i svi imaju snažne noge. Nastojat ćemo se boriti za etapne pobjede i ujedno raditi na ukupnoj klasifikaciji. Profil utrke se promijenio od prošlih godina, tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će ova promjena utjecati na utrku“.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More