Jordan Sorrou napustio Specialized factory racing

Francuski vozač Jordan Sarrou najavio je da u sljedećoj sezoni neće voziti za Specialized Factory Racing.

Vrijeme je za neke nove avanture u nadolazećim godinama prije toga sam želio reći hvala Specialized Factory Racingu. Osim dobrih rezultata izgradili smo solidnu ekipu. Naučio sam puno od sebi, upoznao neke sjajne ljude i uspostavili smo neka prijateljstva. Hvala Specializedu na prilici i timu koji je vjerovao u mene ove dvije godine. Zatvaramo jedno poglavlje, otvara se drugo s puno iskustava iza sebe. Uskoro više informacija o mojoj budućnosti.“

U ove dvije godine, Sarrou je nastavio dokazivati ​​da je jedan od najboljih vozača u XCO Svjetskom kupu i bio je jedan od standardnih na postolju. Osim toga, 2021. godine osvojio je Absa Cape Epic zajedno s Matthewom Beersom.

Sjećamo se da je Sarrou prije dolaska u Specialized nastupao pod bojama Absolute Absalon teama, bivšeg i sadašnjeg BMC Teama. I upravo ga tu većina glasina stavlja za sljedeću sezonu.

BMC momčad koja će, iako Sarrouov dolazak nije potvrđen, imati puno promjena za 2023. godinu s odlaskom menadžera Juliena Absalona i potvrdom da u momčadi neće biti ni Filippa Colomba.

Kako sam Sarrou kaže u svojoj izjavi, više ćemo znati u narednim danima.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More