Još jednom Metalac nastupa na turneji po Kini

Ekipa Metalca danas je otputovala za Kinu preko Dohe gdje ih očekuje tri vikenda jakih trka sa biciklistima širom svijeta.

Prva i najača trka svakako biti će od 08.–11.11. na "Tour of Quanzhou" UCI 2.2 kategorije i postoji velika šansa za Srbiju da se uzme još koji bod na Svjetskoj listi.
 


Nakon ove trke i sa jugoistoka ekipa se seli sjeverno par hiljada kilometra na trku "Tour de Loquan" gdje je Metalac prošle godine trijumfovao i ekipno i pojedinačno, a poslije toga ekipa se seli blizu Kunmniga gdje će nastupiti na dvodnevnoj trci "Tour de Panzhihua".

Za ekipu Metalca na prvoj Trci Oko Quanzhou nastupaju: Kalaba Dušan, Danilović Marko, Đordđe Đurić, Stefanović Stefan i Vulicevic Vladimir.
 


Dok će zadnja dva vikenda opet specijalni gost ekipe biti bivši Svjetski prvak u U23 kategoriji i višestruki uspješni učesnik "Tour de France" i drugih Grand Tour trka Janez Brajković. Brajković će također nastupiti u dresu Metalca.

Vođa Puta je sportski direktor Radiša Čubrić.

"Odlazimo sa zadovoljstvom u Kinu i čast nam je da predstavljamo Srpski biciklizam kao ekipni i pojedinačni Šampioni Srbije i to u Kini gde je biciklizam sve popularniji i gde se trenutno organizuju najbolje trke na svetu u svakom pogledu organizacije, publike, bezbednosti, smeštaja i naravno nagrada koje najviše vole biciklisti", izjavio je Čubrić.

Press: BK Metalac Kraljevo –R. Čubrić Sportski Director

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More