Kako pratiti Tour Down Under

Santos Tour Down Under nastavlja se u svom dvadeset drugom izdanju za muškarce i petu godinu za žene. U Južnoj Australiji trenutno se natječe i Slovenka Urša Pintar koja vozi za tim Alé BTC Ljubljana i koja se trenutno nalazi na 21. poziciji u ukupnom plasmanu nakon treće etape.

Ženska utrka Toura se održava od 16. do 19. siječnja/januara i sastoji se od četiri etape koje se voze u okolnim područjima grada Adelaide.

 

 

Muška utrka počinje 19. siječnja/januara i sastoji se od sedam etapa, a pobjednika utrke doznati ćemo 26. siječnja/januara. Zadnje dvije godine Daryl Impey nositelj je titule pobjednika Toura, a ambicije su zasigurno velike i u 2020 godini. Bitno je naglasiti da u 2020 izdanju Down Under toura nastupaju Luka Pribernik i Domen Novak (oba za Bahrain – McLaren tim) kao jedina dva vozača sa ovog područja i zasigurno je da će naše oči biti uprte u ova dva mlada vozača, te iako je jaka konkurencija naše želje za njihovim dobrim plasmanim tim su veće. Dečki, želimo vam jake noge i puno sreće u dalekoj Australiji.

 

 

Tour Down Under možete gledati na Eurosport-u ili na GCN-u
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More