Ženski Tour Down Under – 3.etapa: Ruth Winder preuzima vodstvo, Urša Pintar na 13.mjestu

Ruth Winder (Trek-Segafredo) jučer je odličnom vožnjom do cilja u Stirlingu osvojila je treću etapu ženskog Down Under Toura i preuzela je sveukupno vodstvo.

Amerikanka je nadjačala Liane Lippert (Team Sunweb) koja je završila na drugoj poziciji i Lauren Stephens (Tibco-Silicon Valley Bank) na trećoj poziciji.
 


"Prošle godine sam naučila da ne krećem u sprint prerano“, kazala je Winder, koja je 2019. završila na drugom mjestu.

Bitno je spomenuti da je Slovenka Urša Pintar (Alé BTC Ljubljana) jučer imala odličnu vožnju završivši utrku u glavnoj grupi sa 13.pozicijom u trećoj etapi ženskog Down Under toura. Trenutno se nalazi na 21. poziciji sa 43 sekunde zaostatka za vodećom vozačicom Toura.

"Prerano smo započeli s akcijom, a Mitchelton-Scott tim je došao sa izvana. Ove godine kolegica Tayler (Wiles) slušala me je cijelo vrijeme dok sam joj govorila kako da dođemo do vodstva, i to je savršeno napravila".

"Uvijek želite biti prvi kotač na cilju i uvijek vas nešto vuče da se ispalite i krfenete jako, ali stvarno se trebate znati suzdržati, i čekati onaj pravi trenutak, a Tayler je danas obavila prekrasan posao.Kada sam ugledala ciljnu liniju, krenula sam što sam više mogla i uspijela sam sve ostaviti iza sebe".

KOMPLETNI REZULTATI

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More