Kud’ ćeš bolje: jedeš, piješ i voziš bicikl

Kud ćeš više: jedeš piješ i voziš – prava stvar za rekreativnog biciklistu koji nije opsjednut nikakvim modernim aplikacijama, niti se natječe bilo s kim, već mu je biciklizam ispušni ventil, a ujedno dobra stvar za zdravlje te za uživanje  u ljepotama određenog područja.


Upravo sve to nudi i ovogodišnja gastro-biciklistička manifestacija Terra Albona koja u Istri postaje već tradicionalna. Ove će godine imati dva izdanja: proljetno (29. travnja) i jesensko (23. rujna). 

Proljetna manifestacija će se održati na području Grada Labina i općina Kršan i Sveta Nedjelja, a jesenska na području Grada Labina i općina Sveta Nedelja i Pićan. 

Organizatori manifestacije su Grad Labin, LAG Istočna Istra i Brdsko biciklistički klub Istra bike. 

Kako bi zadovoljili afinitete većeg broja sudionika predviđene su ponovno dvije rute – rekreativna i mountain bike.

Biciklističkom vožnjom obilaze se obiteljska poljoprivredna gospodarstva, a kod odabira OPG-a obilaze se one koji nude domaće lokalno proizvedene namirnice. 

Prilagođena je svim uzrastima i profilima od profesionalaca do amatera, ljubitelja biciklizma, rekreativaca, djece i osoba treće životne dobi. Tako su u prošlogodišnjim manifestacijama sudjelovali građani od 2 pa do 75 godina.

Putem web stranice manifestacije www.terra-albona.com vrš se prijave za sudjelovanje. 

Do današnjeg dana prijavljeno je 180 sudionika, a prvih 100 dobili su i besplatne majice. 

Kotizacija za manifestaciju je 50 kuna, a djeca do 10 godina ne plaćaju kotizaciju. Uplata kotizacije vrši se unaprijed putem bankovne uplate, te se na dan manifestacije neće moći izvršiti naplata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More