Lotto Dstny nakon Ridleya prelazi na Orbeu

Lotto-Dstny završava dugo razdoblje suradnje s Ridleyjem, a mijenja ga za Orbeu, ujedinjujući dva teritorija, Baskiju i Belgiju, gdje se biciklizam živi s velikom strašću.

S 38 godina sponzoriranja tima, Lotto je danas najdugovječniji sponzor biciklističkog tima. S druge strane, Orbea je sa 183 godine iza sebe jedna od najstarijih tvrtki na tržištu te se filozofijom u kojoj inovativnost i tradicija idu ruku pod ruku uspjela pozicionirati među referentne brendove na tržištu.

I Lotto-Dstny i Orbea, sa tako sličnim filozofijama, s važnošću koju oboje pridaju svom podrijetlu, u oba slučaja, čistoj biciklističkoj zemlji kao što su Baskija i Belgija, bili su osuđeni na susret u nekom trenutku. Tako će biti ove 2024. godine kada će biciklisti belgijskog tima početi koristiti bicikle Orbea Orca iz Mallabie.

Najava koja, s druge strane, stavlja točku na vrlo dugu suradnju koju je Lotto-Dstny održavao s Ridleyem.

Iz Orbee vjeruju da će ovaj novi zajednički put, brendova koji su relevantni u cijelom svijetu, služiti proširenju utjecaja oba i jačanju imidža brenda. Sa svoje strane, Stéphane Heulot, izvršni direktor Lotto-Dstny, istaknuo je da je „Prilagodba na nove bicikle bila brza i predispozicija za nastavak rada na njihovom razvoju je potpuna. Na taj način jamčimo vrhunske sportske rezultate”.

Orbea još nije otkrila kakav će biti konačni dizajn bicikala koje će Lotto-Dstny koristiti, nešto što će, prema vlastitoj web stranici, otkriti 11. siječnja.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More