Najomiljenije piće i hrana među biciklistima? Pitajte Stravu!

Što motivira bicikliste na vožnju? Mnogo različitih stvari, ali od hrane i pića, upravo kava je najzastupljenija u aktivnostima biciklista. Zatim slijedi pivo na drugom mjestu među biciklistima, no pivo je na prvom mjestu kad su trkači u pitanju, a kava pada na drugo mjesto.

U Strava godišnjem pregledu podataka, postoji mnogo zanimljivih informacija o tome što ljudi vole, kako voze, kao i neke druge opće društvene navike aktivnih korisnika Strave.
 


U 2018 godini više miliona kudosa je dato na aktivnostima sportaša. Ako želite više kudosa na svojim aktivnostima, najsigurniji način je postavljanje fotografija uz vaše aktivnosti. Strava kaže da su aktivnosti s fotografijama u prosjeku dvostruko više dobivaju kudose. Unatoč tome, samo devet posto biciklista postavlja fotografije o njihovim aktivnostima na vožnji. Iznenađujuće, skijaši najvjerojatnije će prenijeti fotografije s 30 posto svojih aktivnosti, iako praćenje aktivnosti fotografskim dokazima vjerojatno zahtijeva uklanjanje teških zimskih rukavica, te otkriva ruke hladnim elementima. Još jedna dobra strategija za dobivanje veće pažnje je korištenje emotikona koji također mogu udvostručiti broj kudosa na vašoj aktivnosti.
 


Grupne vožnje imaju značajan utjecaj na udaljenost i trajanje vaših aktivnosti. Vožnja obavljena u grupi imala je gotovo dvostruko više kilometara od onih solo vožnji. Dakle, ako želite podići vašu kilometražu, to dobar je početak. Biciklisti koji voze u grupi mogu putovati dalje, a opet njihovo vrijeme vožnje u prosjeku je 10 posto kraće od onih koji voze solo.

Najbrži dan u tjednu je utorak, dok su dva najsporija dana po pitanju prosječne brzine, subota i nedjelja, kada mnogi biciklisti rade svoje dužinske vožnje/treninge, u usporedbi s brzim treninzima koji obično dolaze sredinom tjedna. Nedjelja, 6. svibnja/maja bio je najaktivniji dan po pitanju vožnji u 2018 godini.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More