Nove Specialized S-Works cipele i kaciga uočene u Australiji

Slike još neobjavljenih Specialized S-Works cipela i kacige pojavile su se na Australijskom Nacionalnom Prvenstvu, koja je prošli tjedan otvorilo Pro sezonu utrka.

Jay McCarthy (Bora-Hansgrohe) završio je na drugom mjestu u ukupnom poretku Muške Elitne utrke u Ballaratu, a novinarima nisu mogle proći nezapaženo nove cipele i kaciga od Specializeda.

Očima-upadljiva zelena timska odijela Njemačkog tima, koje je nosio i McCarthy dopunjena su najnovijom verzijom popularnih S-Works 6 cipela.


Peta na cipeli se čini da je niža od prethodnog modela S-Works 6

Novi model je jako sličan prethodnom, no također zamjećeno je da novi model na sebi ima još neviđene Boa kotačiće, a tu je i dalje manji čičak remen na dnu otvora cipele. Boa kotačići također izgleda da imaju novi položaj na cipeli, niže prema vanjskoj strani cipele.

Isto tako, novi Boa kotačići izgledaju kao znatno veći od postojećih Boa, a tu je i novi dizajn mutno bijele boje.

Osim cipela, novo zeleno timsko odijelo kod McCarthy-a nadograđeno je novom Specialized kacigom, odnosno onim što izgleda kao nadograđena verzija postojećeg S-Works Evade modela. Novi dizajn ima novi ventilacioni oblik, a uklonjena su dva veća otvora za zrak na vrhu kacige.


Iako se čini da je nova kaciga ograničena sa ventilacijom, McCarthy nije imao nikakvih problema na vrućem australskom ljetu

Prvi put predstavljena 2013.godine, Specialized Evade kaciga nosila se na svim Grad Tour utrkama i Klasicima, a mogli smo je gledati na Peter Saganu na sva tri naslova Svjetskog Prvaka.

Nove Specialized S-Works 6 cipele, kao i Evade kaciga će se uskoro naći u našim rukama, te Vas o istima informiramo putem fotografija na našim društvenim mrežama, a naravno napisati ćemo i potpunu recenziju na našoj web stranici. Pratite nas i dalje.


Pogled na prednji profil nove kacige

Izvor: BikeRadar 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More