Novi Specialized Roval Control SL upravljač; veća krutost, manja težina

Specialized je upravo predstavio svoj novi čvršći i lakši XC upravljač, Roval Control SL. Model koji dolazi s središnjim promjerom od 35mm, težinom od 185g i 2 verzije, ravnom ili s usponom od 20mm.

U natjecateljskom svijetu, krutost je često sinonim za brzinu, a imajući to na umu Specialized je razvio novi Roval Control SL upravljač. Nadahnuti tehnologijom trail bicikala, gdje središnja širina upravljača od 35mm pruža krutost koju vozači zahtijevaju, Specialized-ovi inženjeri dizajnirali su upravljač koji XC i maratoncima nudi precizno upravljanje i maksimalne performanse na svim terenima.

Rezne oznake na novom Control SL upravljaču

Ovaj model, razvijen u natjecanju od strane Specialized Factory Racing tima, a predstavljen je kao savršen upravljač za XC i XCM utrke, kao i za Trail bicikliste koji traže ultra lagani upravljač. Novi Roval Control SL teži 185 grama uz širinu od 780mm. Iako ima nekoliko reznih oznaka na krajevima koje svaki vozač može rezati ako je potrebno. Control SL ima 6 stupnjeva pomicanja prema gore i 8 stupnjeva pomicanja unazad što stavlja vozače u optimalnu poziciju da iskoriste svaki hod pedale.

Upravljač je dostupan u ravnoj verziji, s usponom od 0mm, ili u drugoj verziji s usponom od 20mm, što biciklistima omogućuje da ostanu centrirani i uravnoteženi, održavajući idealno težište na najzahtjevnijim nizbrdicama.

Tehnički podaci i specifikacije Roval Control SL upravljača

  • Materijal: napredni karbonski kompozit
  • Širina: 780mm, s reznim oznakama za promjenu širine
  • Rise: 0 mm do 20 mm
  • Podizanje: 6 stupnjeva
  • Unazad: 8 stupnjeva
  • Promjer lulice: 35mm
  • Težina: 185g (0mm); 194g (20mm)

Potražite kod ovlaštenih Specialized trgovaca: M-Bike Shop i ExtremeShop Split

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More