Pearl Izumi predstavio proljetnu kolekciju za 2018. sezonu

Pearl Izumi proširuje inovativnu ponudu biciklističke odjeće i obuće kako bi sportašima omogućili najbolje preformanse na bilo kojoj površini.

Već više od 60 godina, Pearl Izumi razvija i revolucionizira dizajn i proizvodnju odjeće i obuće za sportaše koji ovise od beskompromisne opreme. Pearl Izumi proizvodi omogućuju biciklistima i triatloncima da budu brži, udobniji i bolji tijekom 365 dana u godini. Pearl Izumi je 2013. godine sagradio svoj novi svjetski pogon na Koloradskom frontu, gdje je sagradio snažan uticaj, kako kulturno tako i strukturalno, iz svog japanskog nasleđa.

Za proljeće 2018, Pearl Izumi uvodi značajne evolucije u svojoj MTB i cestovnoj kolekciji, s naglaskom na novu kategoriju Dirt vozača, super premium PI / BLACK cestovne biciklističke pozicije, visoko aerodinamične Pursuit cestovne odjeće i novu uzbudljivu brdsku i cestovnu obuću.

Pearl Izumi Dirt kolekcija


Pearl Izumi je proširio svoju tradicionalnu ponude odjeće za brdski biciklizam kako bi zadovoljio širi raspon iskustava na biciklu. Dirt kolekcija nudi opremu koja služi kompletnom van-cestovnom spektru; od All-Mountain, do Trail i XC, do makadamskih i biciklističkih staza. Nova Versa linija casual biciklističke opreme usredotočena je na to da može mješati stilove bez obzira da li vozite stazom ili putujete na posao. Od klasičnih MTB stilova do novih lifestyle silueta, kompletna Dirt kolekcija dizajnirana je da se može nositi zajedno, tako da vozači svoj stil mogu izraziti u Pearl Izumi odjeći obučeni od glave do pete, sa opremom koja odgovara specifičnim zahtjevima njihove avanture.

PI / BLACK kolekcija


Na samom vrhu Pearl Izumi dizajnirane odjeće za biciklizam, stoji PI / BLACK kao ekskluzivna kolekcija odjeće za biciklizam koja nudi vrhunsku izradu i preformanse. Dizajnirana u Pearl Izumi Speed Shop u Coloradu, ugledna PI / BLACK linija postavlja nove standarde i estetike i funkcije za najzahtjevnije vozače.

Razvijena dugogodišnjim iskustvima uz Pro Tour vozače, PI / BLACK kolekcija debitira s četiri ključna stila, a sve se usredotočuje na pomaganje vozačima da postignu novu performansnu razinu. Izdvajamo Pursuit / BLACK Mach 5 Speedsuit koji je nošen za postavljanje najbržeg TT-a u povijesti Toura i Pursuit / BLACK Bib Short, koji nudi više kompresije od bilo kojeg donjeg dijela u Pearl Izumi liniji za superiornu stabilnost i podršku mišića.

Ova vrhunska kolekcija će imati svoje predstavljanje u Sjevernoj Americi na proljeće 2018., s ograničenom europskom distribucijom počevši od 2019. godine.

Pursuit Aero kolekcija


Devedeset posto snage koju vozač proizvodi koristi se za prevladavanje aerodinamičkog otpora na ravnom terenu. Pursuit Aero kolekcija koristi napredak u inženjeringu, teksturi i obliku uzorka kako bi optimizirala protok zraka koji kruži oko vozača. U kombinaciji s Pearl Izumi patentiranim Speed rukavicama i posebnom teksturom aero tkanina koja pomaže da protok zraka slijedi oblik tijela vozača kako bi se značajno smanjio aero otpor. Novo za iduću godinu je ELITE Pursuit Speed dres za muškarce i žene, koji ovu tehnologiju dovodi do cijenovne razine koja je dostupna svakom vozaču.

Cestovna i Dirt obuća


Pearl Izumi predstavlja najlakšu, najčvršću i najprozračniju cestovnu cipelu do danas, s vrhunskom tehnologijom od vrha do dna. P.R.O. Leader v4 koristi naprednu asimetričnu bešavnu gornju stranu kako bi se smanjile tlačne točke i petni dio koji je sjedinjen korištenjem jedinstvene konstrukcije koja nudi super niski potplat od 5 mm za neusporedivu vezu s pedalama.

Odgovarajući na potrebe vozača, Pearl Izumi je predstavio X-Alp Launch, svoju prvu cipelu za ravne pedale, dizajniranim da omoguće vozačima veće samopouzdanje, kontrolu i udobnost za cjelodnevne vožnje. Za one koji žele juriti stazama dok su ukopčani s modernim uličnim izgledom, Pearl Izumi ponudio je revolucionarnu X-Alp Launch SPD cipelu, kao vrhunac ovih preformansi. Oba modela obuće koriste dvostruko spojeni Vibram® Megagrip gumeni potplat za uravnoteženje trajnosti i prianjanja na i izvan bicikla.

Oslanjajući se na odnos s Vibramom, Pearl Izumi također predstavlja X-Alp Elevate za All-Mountain vozače koji vrednuju preformanse izvan bicikla. Posebni 3/4 dugi karbonski prihvat donosi izuzetne performanse pri pedaliranju bez narušavanja prirodnih pješačkih pokreta.

Pearl Izumi Katalog 2018.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More