PISSEI je spreman za koridu s Vuelta Cartoon dresom

Fotografije: Pissei

Neizmjerni sušni prostori Španjolske. Nasilna borba s bikovima gdje je potrebna hladnokrvnost matadora. Veličanstvene plaže. Španjolska je univerzalno priznata za ove osobitosti, ali od 25. kolovoza do 16. rujna bit će i centar svijeta svih biciklista: La Vuelta će startati.

Pissei, taliajanska marka biciklističke odjeće, slavi treću najveću utrku s novom web serijom. Web stranica serije La Vuelta, dostupna je na www.pissei.com, i to je treća internetska stranica posvećena velikoj utrci nakon uspjeha sa web serijama Giro d'Italia i Tour de France.
 


Vuelta Cartoon dres otkriva boje Sanremo Cartoon s crvenim nijansama koje su tipične za Španjolsku. Zapravo, Amarillo dres je primarni simbol na španjolskoj etapnoj utrci.
 


Zahvaljujući dizajnu Easy fit, dres je prikladan za bilo koju tjelesnu građu, a laserski obrađeni rukavi osiguravaju savršeno prilagođavanje i udobnost. Stražnja strana dresa je izrađena od meke, prozračne mreže i garantira najbolju prozračnost tijekom toplijih izleta.
 


La Vuelta Cartoon je dostupan na www.pissei.com po cijeni od 79,90 €. Zabavan i razigran način da na sebe obučete La Vuelta dres u Španjolskim bojama.

Više na www.pissei.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More