Predstavljamo: Proteini.si sportske čarape

Krenuli ste na vožnju i pazite na svoj izgled, obukli ste biciklistički dres, neke biciklističke cipele, kaciga, rukavice i naočale su nazaobilazni dio opreme i onda u oči upadnu neke obične pamučne čarape … STOP!

Na vrućim danima, želimo da nam čarape daju onaj dobar udobni osjećaj i ujedno da u njima izgledamo cool.  Nagradite svoje noge biciklističkim čarapama. Biciklističke čarape obično koristite one posebne tkanine (97% poliamid i 3% elastan) kako bi vaše noge bile suhe u toplim ili hladnim uvjetima. Područja s visokom abrazijom imaju dodatno pojačanje kako bi se povećala udobnost, dugovječnost i onemogućilo klizanje noge u cipelama, tako da su noge uvijek u savršenom položaju.
 


Već određeno vrijeme testiramo i vozimo u sportskim kompresijskim čarapama koje smo dobili od našeg partnera Proteini.si.  Čarape dolaze u već poznatim bojama ove tvrtke (crno/žuta) i naravno za nježniji spol, umjesto žute, tu je kombinacija u crno/rozoj boji. Tkane su tako da budu deblje tamo gdje trebate mekoću i udobnost, kao što je peta i prsti vaše noge (žuta ili roza boja), ali isto tako preko vrha vaše noge dolazi prozračna i kompresijska tkanina. Za izradu su korištene sintetičke tkanine, otporne na vlagu, a nalazimo da čarape imaju pravu količinu kompresije za promicanje cirkulacije i stvaranje onog udobnog osjećaja, baš kao drugi sloj kože koji podržava vaše stopalo tako da ne klizaju u cipelama i stvaraju vruće točke.
 


Plus, ova tvrtka promovira više sportova tako da ove čarape slobodno možete nositi i na trčanje, kao i na fitness, tako da ćete u njima jednako dobro izgledati.

Na prvi pogled

  • Lijepo oblikovane, oblik čarape koji uklanja trljanje ili pomicanje stopala u cipelama
  • Kompresija koja podupire stopala i potiče cirkulaciju
  • Pojačane na stopalima i prstima za udobnost
  • Vrlo sitno tkanje za visoku izdržljivost
     


Proteini.si biciklističke čarape možete naručiti OVDJE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More