Pro-biciklisti nisu bili oduševljeni kao im je obožavatelj ukrao bocu vode

Nije neuobičajeno da profesionalne bicikliste okupiraju gledatelji nakon utrke, ali novost je da vam ukradu bocu vode. Nakon utrke često ćete vidjeti novinare i navijače kako okružuju svoje heroje, tražeći intervju ili autogram. Biciklisti će većinom odraditi svoj posao i dati im malo vremena. Bilo je trenutaka kada su biciklisti javno prezirali navijače. Na Vuelta a Espana 2022. Remco Evenepoel odbio je potpisati dres mladom navijaču odmah nakon njegove utrke. Navodno na kraju ipak jest, no mnogi su govorili da je u pitanju loša optika, unatoč tome što je bio na hlađenju.

Na nedavnoj Vuelta a San Juan utrci, Norveškom biciklisti Jonasu Hvidebergu prišao je obožavatelj i tražio njegov bidon.

Hvideberg nije imao želju dati svoj bidon, a obožavatelj je otišao praznih ruku. Ali prije nego što ste mogli reći “botella de agua”, još jedan obožavatelj se prikrao i zgrabio je. Kao što možete zamisliti, vozač DSM tima nije bio oduševljen ovim potezom.

U nastavku pogledajte krađu boce.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More