Stages Cycling novi službeni dobavljač tima “UAE Emirates”

Foto: UAE Team Emirates

UAE Team Emirates je poželio toplu dobrodošlicu svom novom tehničkom partneru: Stage Cycling, koji će biti službeni dobavljač tima kada su u pitanju mjerači snage i biciklistička računala.

Počevši od 2019. godine, svi Colnago bicikli u timu Ujedinjenih Arapskih Emirata bit će opremljeni vrhunskim proizvodima ove američke tvrtke, ujedno nudeći timskim vozačima i tehničarima vrhunske sustavne obuke. Aru, Gaviria, Martin i svi njihovi suvozači biti će opremljeni Stage Gen 3 Campagnolo Super Record 12sp mjeračima snage i Stage Dash M50 i L50 GPS biciklističkim računalima.
 


Joxean Matxin, generalni direktor UAE Team Emirates, izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom. "Stages je partner na najvišem nivou koji će nam omogućiti da koristimo visokokvalitetne instrumente u apsolutno relevantnoj oblasti. U stvari, od suštinskog je značaja pratiti performanse vozača tijekom njihovih napora, a Stages će nam pružiti neophodnu preciznost kada su u pitanju mjerenja snage, kao i njihovi ciklokompijuteri koji su poznati po svojoj maloj težini, što je veoma važan parametar.
 

 


"Imamo dugu i uspješnu povijest rada s vrhunskim profesionalcima u svakoj disciplini biciklizma", rekao je Pat Warner, potpredsjednik Stagesa. "Dubina talenta i organizacije u UAE Emirates timu je uistinu svjetske klase i partnerstvo na dvije godine omogućava Stages-u izvanrednu priliku da radi u dogovoru sa vrhunskim sprinterima, penjačima i natjecateljima na World Tour utrkama."

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More