Team Unior – Sinter Factory Racing vraća se na Trek bicikle

Tim Unior-Sinter Factory Racing vraća se na Trek Session bicikle u 2023 godini! Prije više od deset godina, Trek i Unior-Sinter su se udružili kako bi ostvarili mnoge trijumfe kao što su 2 pobjede u Svjetskom kupu, 3 Europska naslova i brojna postolja. Danas ponovno surađuju, s fokusom na razvoj budućih zvijezda u Downnhillu! Unior-Sinter Factory Racing biciklisti koristit će najnoviju inkarnaciju provjerene Trek Session platforme u potrazi za vrhunskim rezultatima u novoosnovanoj UCI Mountain Bike World Series.

Team Unior – Sinter Factory Racing
Team Unior – Sinter Factory Racing

Trek Session je čisti natjecateljski bicikl, izgrađen na Trekovoj predanosti performansama na najvišoj razini i strasti za utrkivanjem – istoj strasti koju imamo u Unior-Sinter Factory Racingu u našoj predanosti da vozačima pružimo najbolju moguću podršku. Obnovljeno partnerstvo započet će sa 2023. sezonom.

Unior-Sinter ima ponosno nasljeđe stvaranja šampiona. Reece Wilson vozio je za tim prije nego što se kasnije pridružio Trek Factory Racingu i osvojio elitno Svjetsko prvenstvo u 2020. Trenutačni biciklisti Unior-Sintera za UCI Mountain Bike World Series su Leona Pierrini, Ben Zwar i Jure Žabjek. Zajedno, oni čine sjajnu mješavinu iskustva i svježe krvi.

Oni će se voziti i utrkivati na prilagođeno oslikanim Trek Session biciklima s Fox suspenzijom i drugim vrhunskim komponentama. Njihov izbor za svakodnevne vožnje bit će potpuno novi Fuel EX. Svi će bicikli biti opremljeni Sinter kočionim pločicama, a timski mehaničari će imati na raspolaganju kompletan asortiman Unior alata za bicikle za svaku vrstu servisa. Trek je također globalni distributer Unior alata za bicikle i Sinter kočionih pločica, što dodatno doprinosi snazi novog partnerstva.

Mi u Unior-Sinter Factory Racingu vrlo smo uzbuđeni što možemo najaviti novo partnerstvo s Trek biciklima! Prije više od deset godina, Trek i Unior-Sinter su se udružili kako bi ostvarili trijumfe kao što su 2 pobjede u Svjetskom kupu, 3 Europska naslova i brojna postolja. Ponovno surađuju, s fokusom na razvoj budućih zvijezda u Downhillu! Unior-Sinter Factory Racing biciklistii koristit će najnoviju inkarnaciju provjerene Trek Session platforme u potrazi za vrhunskim rezultatima u novoosnovanom UCI Mountain Bike World Series kupu.

Jedva čekamo (ponovno) započnemo suradnju poručili su iz Unior-Sinter Factory Racing tima!

Imena svih biciklista u timu i timski partneri bit će objavljeni sljedećih tjedana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More